Menu

Koningsdag & Koningsnacht 2016

Loading Map....

Datum/Tijd
Datum - 26/04/2016 - 27/04/2016
16:30 - 00:00

Locatie
Jan van Goyenstraat

Bekijk alle evenementen


KoningsNacht- en KoningsDag 2016 ! De leukste verjaardag van het jaar komt er weer aan…

Vier deze Nationale feestdag mee in Jan van Goyenstraat – Heemstede

Ervoor gaan zitten kan helaas niet. De artiesten hebben ons verzekerd dat ook nu weer al zingend en swingend het Jan van Goyen-dak er af gaat!
Op de pre-Kingsday party hebben jullie al een klein voorproefje gehad van de D-motions en DJ G-Brinck!
We gaan gewoon in een hogere versnelling op herhaling. Beleef het weer allemaal gezellig mee met een lekker koud biertje of (rosé-) wijntje! Knorrende magen zullen we niet horen.

Dinsdagmiddag 26 April klokslag 16.00uur trappen we af met DJ Bert, die later vergezeld gaat worden door zijn altijd swingende Friends. Uiteraard zal op deze heugelijke dag ook het Nederlandse Lied  niet ontbreken: ook Renee Phillpo zorgt er ongetwijfeld voor, dat alles en iedereen uit z’n bol gaat…!!!

Na een kort nachtje slapen wordt op Koningsdag (aanvang: 12.30uur) het stokje overgenomen door Rudolf Kreuger . Later zullen ook Peter Douglas alias Frank Sinatra, DJ G-Brink en The D-Motions voor een knallend en spetterend muziekaanbod zorgen.

Kortom: het belooft een spektakel van de bovenste plank te worden, dus MIS HET NIET!!!

Wilt u met uw kinderen deelnemen aan onze zeer gezellige Koningsdagmarkt op woensdag 27 April?. Dan kunt u bij Jantjes speelgoed terecht voor meer informatie over de kleedjesmarkt eneen plaatsbewijs*. *Vanwege de verwachte drukte zijn het maximale aantal plaatsen vastgesteld en worden er plaatsbewijzen uitgegeven. De terrassen in de Jan van Goyenstraat zijn geopend en er is van alles te beleven.

Wilt u meer informatie neem contact op met de organisatie door uw gegevens in te vullen in het contactformulier. De organisatie neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Flyers 2016 & Foto’s van 2015

Kingsnight2016 nr 2 koningsnacht2015djbert Kingsday2016koningsnacht2015